ЛУКС КЛИНИНГ ТИЙМ

е доказан лидер в сферата на професионалното почистване, на когото ежедневно се доверяват над 1500 клиенти в цяла България.

За 23 години на пазара ние се превърнахме в компания – символ на висок стандарт, безупречна чистота и заслужено доверие. Услугите ни гарантират максимално здравословна среда посредством комбинация от отлично подготвен екип, качествени препарати и професионално клиентско обслужване.

Нашата работа

За нас не съществува пространство, което не можем да почистим ефективно. Предоставяме пълен набор от услуги, като не се ограничаваме само до основно и абонаментно почистване, а също така извършваме цялостна поддръжка на сгради и доставка на консумативи.

Богатият ни опит ни е научил да не разделяме работата си на малки и големи поръчки, а да изпълняваме всяка задача с внимание към детайла за постигане на перфектен краен резултат. В основата на тази философия стои уникалността на клиента, която е водещ приоритет за нас при извършването на почистващи услуги. Именно индивидуалният подход и непрекъснатото търсене на обратна връзка ни помагат да поддържаме дългогодишно и успешно сътрудничество с нашите клиенти.

Мисия

В работата си имаме за цел да трансформираме пространствата в чисто, безопасно и здравословно място. Посветени сме на използването на модерни и ефективни системи за максимална чистота, като паралелно с това употребяваме висококачествени и щадящи околната среда препарати на световния лидер в областта на хигиенните технологии Ecolab.

Екип

Нашите служители са и нашият най-ценен ресурс, затова инвестираме непрекъснато в тяхното обучение и развитие. С над 900 професионално обучени кадри, ние гарантираме висок стандарт на услугата, с грижа към детайла. Служителите ни са отговорни, с отлични комуникативни умения и качествена екипировка.

Разполагаме с добре развита клонова мрежа, която покрива всички регионални градове в страната. Това ни позволява да обслужваме всяка точка на България с единен стандарт за качество, което ни превръща в предпочитан дългогодишен партньор.

Ценности

Пълна конфиденциалност;

Персонален подход;

Висококвалифицирани специалисти;

Модерно оборудване;

Отлични резултати.

Оценете тази страница