Корпоративни клиенти

Чистотата е от първостепенно значение за имиджа на всяка фирма. Първото впечатление на клиентите, които посещават офиса, се гради именно върху неговата подредба. Приветливата и подредена работна среда също така е основен фактор за мотивацията, продуктивността и креативността на служителите.

Почистването на офиси е отговорна задача, която трябва да бъде извършвана от професионалисти – с грижа към техниката и професионални препарати, които гарантират здравословна и безопасна работна среда.

Наемането на фирма за почистване ще ви осигури не просто редовно, а качествено хигиенизиране – от входа до отделните компоненти на обзавеждането, които често остават неглижирани. Бързина, прецизност, защита на материалната база и отговорност са също важни фактори, които трябва да се вземат предвид при избора на доверен партньор в почистването.

Нашите услуги

Ежедневно абонаментно почистване и поддържане на офиси, общи части, административни сгради, търговски обекти и производствени предприятия

Основно абонаментно почистване на офиси

Почистване на витрини и фасади

Доставка на хигиенни консумативи

 

u

Защо да ни изберете?

Гарантираме дискретно обслужване в удобно за вас и вашите служители време

Работим с повишено внимание към техниката и документите в офиса

Съобразяваме се с индивидуалните изисквания на вашите служители

Използваме съвременни средства и специализирани препарати, които са деликатни към офис техниката и обзавеждането

Препаратите ни са биоразградими, безвредни и екологично чисти. Не съдържат сулфати и токсични вещества, които причиняват дразнене или са противопоказни за хора с алергии

Разполагаме с широка клонова мрежа, която покрива всички регионални градове в България

Предлагаме конкурентни цени

 

Как се калкулира цена?

Предлагаме решения, както за малки фирмени офиси, така и за големи офис сгради. Цената се калкулира съобразно индивидуалните потребности на клиента, като зависи от квадратурата на помещението и от избрания времеви интервал на почистване. В ценовата оферта са включени консумативите и техническия инвентар, който се ползва по време на почистването. Направи запитване.

Научете повече за нашата почистваща фирма.

Оценете тази страница