Абонаментно почистване

Предлага се като допълнение към абонаментното почистване, като е подходящо да се извършва веднъж или два пъти годишно. Тази услуга включва специфични дейности, които не са част от ежедневното почистване, тъй като при него не се обръща внимание на всеки детайл и не се хигиенизират основно всички повърхности и части от интериора. Затова при абонаментното периодично почистване се фокусираме върху труднодостъпните места в офиса, разместваме бюра и мебели, като хигиенизираме под и зад тях, полагаме нужната грижа на меките настилки и тапицериите, почистваме пожълтялата и изцапана с мастило техника, а резултатът е напълно освежено работно пространство и здравословна среда за вас, вашите служители и бизнес партньори.

Какво да очаквате от нас?

Забърсване на праха от бюрата

Забърсване на компютрите и офис техниката

Прахосмучене

Почистване на твърди настилки

Изчистване и измиване на асансьори и стълбища

Почистване и дезинфекция на санитарни помещения, съблекални и др.

Снабдяване и зареждане с хигиенни препарати и санитарни консумативи

Изпразване на кошчетата за отпадъци и подмяна на торби за смет

Почистване на общи части–коридори, стълбища, асансьори и др.

 

Защо да ни изберете?

Препаратите, които използваме, са съобразени с повърхностите и не вредят на техниката и мебелите в офиса ви

Спазваме стриктно утвърдения график за почистване

Почистваме цялата площ без да пестим усилия

Осигуряваме здравословна среда, като използваме безвредни за здравето на вашите служители професионални препарати, които не съдържат алергени

Зареждаме и следим за наличието на хигиенни консумативи в офиса

Разчитате на максимална дискретност, коректност и професионализъм от наша страна

Предлагаме добро съотношение между цена и качество

В цените ни са включени консумативите и целия технически инвентар, който ползваме

Покриваме всички регионални градове в България

Предлагаме услугата за един или мрежа от офиси

Как се калкулира цена?

Цената може да се калкулира по абонаментни планове или споразумение, където предвид се взимат квадратурата на офис пространството, броя обекти, броя седмични помещения и избраните от клиента дейности по почистване. Направи запитване.

Всичко, което трябва да знаете за вашето абонаментно почистване

 „ЛУКС клийнинг тийм“ предлага на своите клиенти възможността да се възползват от абонаментно почистване за офиси, бизнес и други помещения. Избирайки да заложите на абонаментно почистване, вие си осигурявате регулярна свежест, постоянна чистота и отлични резултати. Нашите специалисти ще се погрижат за вашето абонаментно почистване според вашите необходимости и желания.

Виж повече

Услугата абонаментно почистване осигурява високо ниво на хигиена на работното място. Предлаганото от нас абонаментно почистване е подходящо за фирми, които разполагат с различни по големина пространства – от малки офиси, през етажи до цели сгради. Услугата обхваща широк спектър от дейности, като всеки клиент определя индивидуално операциите, от които се нуждае, както и периодичността на извършването им. Избраното от вас абонаментно почистване се извършва в удобно за клиента време по график, който не нарушава естествения ритъм на работа в офиса.Ако се нуждате от абонаментно почистване, „ЛУКС клийнинг тийм“ ще ви осигури възможността да се възползвате от тази опция за вашите бизнес площи и пространства. Ние ще извършим ефективно и качествено вашето абонаментно почистване, а вие ще се наслаждавате на резултатите.

 

Кога ви е необходимо абонаментно почистване?

Абонаметно почистване 1

Абонаметно почистване – научете повече

Ако вие стопанисвате офис или бизнес площи, големи помещения, в които работят или се срещат много хора, в които влизат клиенти или работят вашите служители, то вие несъмнено имате нужда от абонаментно почистване. С услугата абонаментно почистване вие се гарантирате, че специалисти ще се грижат за чистотата във вашите предприятия, фабрики или офиси. Ако се чудите дали имате нужда от абонаментно почистване, замислете се върху няколко основни точки. Искате ли да осигурите абсолютна чистота на своите служители, които прекарват целия си работен ден в офиса? Ако отговорът е да, значи имате нужда от абонаментно почистване. Искате ли вашите клиенти да придобият отлично първо впечатление, влизайки във вашите бизнес пространства? Ако отговорът е да, значи се нуждаете от абонаментно почистване. Държите ли на здравето на своите служители, колеги, клиенти? Ако отговорът е да, значи вие несъмнено трябва да се възползвате от услугата абонаментно почистване. Вашето абонаментно почистване ще бъде извършено с еко препарати и отлично отношение и професионализъм от „ЛУКС клийнинг тийм“. За нашите корпоративни клиенти ние създадохме услугата абонаментно почистване. А сега вие лесно, удобно и достъпно можете да се възползвате от нея. Бихте могли да превърнете избраното от вас абонаментно почистване и в периодично. Тази услуга се предлага се като допълнение и включва специфични дейности, които не са част от ежедневното почистване. С вашето периодично абонаментно почистване ние ще обърнем внимание на всеки детайл и ще хигиенизираме основно всички повърхности и части от интериора.

 

Какво да очаквате от вашето абонаментно почистване

Абонаметно почистване 2

Абонаметно почистване – изберете качеството

Когато залагате на абонаментно почистване на офиси и други бизнес помещения, вие можете да разчитате безупречно свършена работа. Ако се питате за кого е подходяща услугата абонаментно почистване, ние ще ви дадем отговора. Бихте могли да се възползвате от услугата абонаментно почистване за офис и бизнес сгради, за магазини, хотелски комплекси, административни сгради и молове. И не само това. Услугата абонаментно почистване е подходяща за училища, болници и други заведения или институции, разполагащи с витрини и фасади или имат нужда от регулярно почистване в избрано за вас време. Затова да разчитате на „ЛУКС клийнинг тийм“ и услугата абонаментно почистване е привилегия, от която можете да се възползвате още сега, улеснявайки се, спестявайки средства и залагайки на чистотата и здравето на вас, вашите служители и клиенти. А ако искате да разширите услугата, като позволите на чистотата и блясъка да достигнат дори до най-труднодостъпните места, лесно можете да го направите, като заложите на периодично абонаментно почистване. Ако искате да получите подробна информация за него, свържете се с нас още сега и ние ще ви съдействаме лесно, бързо и удобно.

 

Защо да изберете абонаментно почистване от Лукс Клийнинг Тийм?

На пазара има много фирми, предлагащи абонаментно почистване. Сигурно си задавате въпроса защо да изберете абонаментно почистване от „ЛУКС клийнинг тийм“. А за нас информираният клиент е доволен клиент, затова бихме искали да ви запознаем с нашата работа, с извършваните от нас дейности, сред които е и услугата абонаментно почистване. За да направите своя обоснован избор, следва да се запознаете с нашата политика на работа и със спецификите на „ЛУКС клийнинг тийм“. С услугата абонаментно почистване и другите корпоративни услуги, които предлагаме, ние ви гарантираме, че препаратите, които използваме, са съобразени с повърхностите и не вредят на техниката и мебелите в офиса ви. При извършване на услугата абонаментно почистване ние спазваме стриктно утвърдения график, почистваме цялата площ, без да пестим усилия. С нашето абонаментно почистване ние осигуряваме здравословна среда, като използваме безвредни за здравето на вашите служители професионални препарати, които не съдържат алергени. Ние зареждаме и следим за наличието на хигиенни консумативи в офиса. Залагайки на „ЛУКС клийнинг тийм“ и на нашата услуга абонаментно почистване, вие залагате на максимална дискретност, коректност и професионализъм от наша страна.

 

Мрежата на Лукс Клийнинг Тийм и вашето абонаментно почистване

Абонаметно почистване 3

Абонаметно почистване – свържете се с нас

За нас е важно клиентите ни да получат най-доброто. Независимо дали се отнася до препарати, качество на извършваната услуга или отношение. Но успоредно с това ние предлагаме добро съотношение между цена и качество, а в цените ни са включени консумативите и целия технически инвентар, който ползваме при услугата абонаментно почистване. Ние от „ЛУКС клийнинг тийм“ се стараем да се развиваме постоянно и мрежата ни непрекъснато да се разраства, а ефективността, качеството и професионализма от наша страна да се повишават. Днес вие можете да изберете опцията абонаментно почистване и допълните възможности към нея в много градове в стараната. Ние покриваме всички регионални градове в България. Също така предлагаме услугата абонаментно почистване за един или мрежа от офиси. Така че вие можете да се възползвате от нея още сега, като се свържете с нас. Всичко, от което се нуждате, е да ни се доверите. Множетсвото ни доволни клиенти и богатият ни опит ви гарантират отлично качество на работа, а стремежът ни да се развиваме ни превръща в почистваща фирма номер едно, която може да се превърне във ваш ценен съюзник срещу нечистотата. Ако имате нужда от абонаментно почистване или други корпоративни услуги за офиса или бизнес сградата си, ние сме насреща да ви съдействаме!

 

КОГА ВИ Е НЕОБХОДИМО АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ?

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ ОТ ВАШЕТО АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ ОТ ЛУКС КЛИЙНИНГ ТИЙМ?

МРЕЖАТА НА ЛУКС КЛИЙНИНГ ТИЙМ И ВАШЕТО АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ

  • Абонаментно почистване - 12
    Абонаментно почистване 12 | Лукс Клийнинг Тийм

5/5 - (1 vote)