Почистване след ремонт

При тежки замърсявания след ремонт самостоятелното почистване с обикновени препрати не само че не води до премахване на огромното количество натрупан прах и замърсяване, но и може да повреди настилките. Целта на професионалното почистване в този случай е да се премахнат бързо и качествено остатъчните строителни материали и наслагвания, а жилището да се приведе в идеален за ползване вид.

Кога е подходящо да се направи?

След смяна на дограма

След обзавеждане на ново жилище

След освежителни ремонти и реконструкция на жилището

След водопроводни ремонти

 

u

Защо да ни изберете?

Почистваме в дълбочина наслоения прах, остатъците от замазки и шпакловки, както и тези от боя и лепило

Използваме подходяща за целта техника и почистващи средства, които гарантират липса на поражения върху интериора

Почистването може да се извърши на етапи, в зависимост от плана на ремонта, като целта е предотвратяване натрупването на прах

Имаме дългогодишен опит, който гарантира блестящ краен резултат

Предлагаме конкурентни цени

Можем да ви посетим във всички регионални градове в страната

Какво да очаквате от нас?

Прахосмукиране на под и обезпрашаване на всички помещения

Премахване на пръски латекс от под, врати, каси, осветителни тела, ключове, контакти

Почистване на прозорци и дограми

Премахване на лепенки и фолиа от профилите, прецизно отсичане на латекса от профила на дограмата

Измиване на баня и премахване на излишния фугин от плочките

Пране на мека мебел и килими (опционално)

Измиване на мивка и вана с препарати, гарантиращи запазване целостта на емайла

Измиване и дезинфекция на твърди подови настилки (теракота и фаянс)

Как се калкулира цена?

Стойността на почистването след ремонт се определя от площта на жилището, степента на замърсяването и вида дейности, които желаете да бъдат включениМоже да изчислите стойността за почистване на вашия дом тук или да се свържете с нас посредством формата за запитване.

Почистване след ремонт от Лукс Клийнинг Тийм

Ако се предприели основен или освежителен ремонт на помещение и ви е необходимо почистване след ремонт, попаднали сте на правилното място. „ЛУКС клийнинг тийм“ предлага на вашето внимание услугата почистване след ремонт. Ние знае, че подобен тип дейности отнемат много време, енергия и средства, а оставят след себе си необходимост от качествено и ефективно преобразяване на помещенията от работна площадка в блестящи, свежи и изцяло завършени стаи.

Виж повече

Ето защо ние бихме искали да ви съдействаме в във вашето почистване след ремонт, предоставяйки ви възможността да се насладите на работата на опитни специалисти с иновативна методология на работа и щадящи околната среда препарати. Така че ако имате нужда от почистване след ремонт, „ЛУКС клийнинг тийм“ е вашият ключ към преобразяване на помещенията, сигурност и грижа за здравето на вас, вашите близки, семейства, колеги, приятели и клиенти, които предстои да посещават реновираните пространства. За нас услугата почистване след ремонт е необходима, както за индивидуални клиенти, които са предприели освежаване на дома си, така и за бизнес клиенти, които освежават и надграждат офис пространства, магазини и бизнес сгради. Независимо какви са вашите желания за почистване след ремонт, ние сме насредща да ги осъществим. Ако търсите почистване след ремонт, „ЛУКС клийнинг тийм“ ще надмине очакванията ви.

 

Защо да предприемем почистване след ремонт?

Почистване след ремонт 1

Почистване след ремонт – научете повече!

За нас от „ЛУКС клийнинг тийм“ е важно нашите клиенти да бъдат запознати с извършваните от нас дейности, сред които и почистване след ремонт. Ние вярваме, че информираният избор е добър, затова се стараем да ви дадем максимално достъпна информация, която да ви бъде полезна, ако се нуждаете от почисване след ремонт. При тежки замърсявания почистване след ремонт с обикновени препрати не само че не води до премахване на огромното количество натрупан прах и замърсяване, но и може да повреди настилките. Целта на професионалното почистване след ремонт в този случай е да се премахнат бързо и качествено остатъчните строителни материали и наслагвания, а жилището да се приведе в идеален за ползване вид. Ето защо ние предлагаме почистване след ремонт на достъпни за нашите клиенти цени. Знаем, че големите ремонтни дейности изискват усърдно чистене, а малките детайли могат да бъдат пропуснати и нечистота да се задържи на скрити места, оставайки вредна както за помещението, така и за вашето здраве. Услугата почистване след ремонт от „ЛУКС клийнинг тийм“ ви отменя в тази неприятна и трудоемка задача бързо, лесно и удобно. Несъмнено да се възползвате от фирма за почистване след ремонт е възможност, от която задължително трябва да се възползвате с грижа за дома и здравето. Ние ви очакваме!

 

Кога е подходящо да предприемете почистване след ремонт?

Почистване след ремонт 2

Почистване след ремонт – изберете качеството

Сигурно си задавате въпроса кога е подходящо да наемете фирма за почистване след ремонт. Този въпрос е логичен, тъй като някои ремонтни дейности са по-скоро освежителни и може да не налагат да се възползвате от услугата почистване след ремонт. Ние от „ЛУКС клийнинг тийм“ ще се постараем да ви съдействаме, като ви дадем пълната информация, от която се нуждаете, за да прецените дали имате нужда от почистване след ремонт, извършено от професионална фирма. Почистване след ремонт може да се наложи след смяна на дограма, след обзавеждане на ново жилище, след освежителни ремонти и реконструкция на жилището, както и след водопроводни ремонти. Всъщност всички дейност, които изискват външна намеса във вашето жилище биха били достатъчна предпоставка за наемане на фирма за почистване след ремонт. Независимо колко дребни са предприетите от вас корекции на жилището, опцията почистване след ремонт ще ви улесни и ще ви даде увереност да започнете начисто. Именно с услугата почистване след ремонт ние можем да се похвалим с доволни клиенти, които са се свързвали с нас отново и отново и са станали наши редовни клиенти. Ако искате и вие да бъдете сред тях, доверете вашето почистване след ремонт на професионалната намеса на „ЛУКС клийнинг тийм“.

 

Защо да изберете Лукс Клийнинг Тийм като фирма за почистване след ремонт

Почистване след ремонт 3

Почистване след ремонт – свържете се с нас!

На пазара има множество фирми, предлагащи почистване след ремонт. Ето защо за нас е важно да ви запознаем с нашата работа отблизо, за да можете да вземете решението за най-доброто професионално почистване след ремонт, от което се нуждаете. „ЛУКС клийнинг тийм“ е фимра с богат опит. За вашето почистване след ремонт ние предлагаме професионализъм и отстраняване на наслоения прах, остатъците от замазки и шпакловки, както и тези от боя и лепило. За качественото и ефективно почистване след ремонт ние използваме подходяща за целта техника и почистващи средства, които гарантират липса на поражения върху интериора. Вашето почистване след ремонт може да се извърши на етапи, в зависимост от плана на ремонтните дейности, като целта е предотвратяване натрупването на прах. Ние имаме дългогодишен опит, който гарантира блестящ краен резултат, предлагаме конкурентни цени и можем да ви посетим във всички регионални градове в страната. Ако търсите да наемете фирма за почистване след ремонт, „ЛУКС клийнинг тийм“ е насреща да се превърне във ваш ценен партньор и съюзник в чистотата.

 

Какво можете да очаквате за вашето почистване след ремонт?

Нашата услуга почистване след ремонт включва съвкупност от дейности. За вашето почистване след ремонт ние ще осигурим прахосмукиране на под и обезпрашаване на всички помещения, премахване на пръски латекс от под, врати, каси, осветителни тела, ключове, контакти, почистване на прозорци и дограми. За ефективно почистване след ремонт ние предлагаме и премахване на лепенки и фолиа от профилите, прецизно отсичане на латекса от профила на дограмата, измиване на баня и премахване на излишния фугин от плочките, както и опционално пране на мека мебел и килими. Ако имате нужда за вашето почистване след ремонт, ние можем да предложим измиване на мивка и вана с препарати, гарантиращи запазване целостта на емайла и измиване и дезинфекция на твърди подови настилки (теракота и фаянс). За ефективното почистване след ремонт „ЛУКС клийнинг тийм“ е насреща да ви съдейства. Ако търсите почистване след ремонт и имате нужда от някои от изброените дейност или от съвкупността им за качествени и оптимални резултати, ние сме тук. Независимо дали сте предприели освежителни или мащабни ремонтни дейности, ние ще помогнем за качественото почистване след ремонт на избраните от вас помощения. За вашето почистване след ремонт, свържете се с нас още сега!

 

ЗАЩО ДА ПРЕДПРИЕМЕМ ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТ?

КОГА Е ПОДХОДЯЩО ЗА ПРЕДПРИЕМЕТЕ ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТ?

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ЛУКС КЛИЙНИНГ ТИЙМ КАТО ФИРМА ЗА ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТ

КАКВО МОЖЕТЕ ДА ОЧАКВАТЕ ЗА ВАШЕТО ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТ?

  • Почистване след ремонт - 1
    Почистване след ремонт 1 | Лукс Клийнинг Тийм

Оценете тази страница