Какво ще спечелите, ако си поръчате основно професионално почистване у дома или в офиса?

Много от вас ползват услугите на домашни помощници за ежеседмично или месечно почистване на дома или офиса. След като Тя – Домашната помощница е идвала вкъщи, не ви се иска да нарежете хляб в кухнята, за да не направите трохи, нито да се изкъпете, за да не изцапате банята. Да не говорим, че не искате да разходите кучето, за да не изцапа, нито да ви идват гости с кални обувки.

Въпреки безценната помощ, която домашната ни помощница ви оказва, е много важно поне веднъж, в идеалния случай – два пъти годишно да си наемете фирма за основно почистване. След което наистина няма да искате у дома ви да влиза никой друг, освен вас.
Основното почистване ви е необходимо, защото освен седмичните или месечни грижи за чистотата в дома ви, то включва един пакет услуги, които само професионална фирма за почистване в София може да предостави.

 

Какви услуги включва професионалното почистване?

Разбира се, професионални услуги се предоставят и в други градове, както и на вашата вила след зимния сезон. Или преди него, за да я подготвите за Коледните празници с приятели. Тези услуги включват:

  • Машинно почистване и полиране на подове – паркет, гранитогрес, теракота, мозайка, мрамор. След машинното почистване ще си припомните първоначалния цвят на фугите в коридора.
  • Машинно изпиране на килими и мокети с екстракторни машини, които премахват и най-упоритите замърсявания и възвръщат загубения блясък.
  • Изпиране на мека мебел, включително матраците. Независимо дали меката ви мебел е кожена или текстилна, от нея ще изчезнат всички петна и прах. Матраците ви също имат нужда от една пролетна или есенна баня.
  • Основно почистване на кухнята – изчезва засъхналата мазнина и петна от всички повърхности, включително от фурни, котлони и аспиратора. Дори и от уплътненията на хладилника. Ще си припомните как изглеждаше кухнята ви в мебелния магазин, когато я избирахте.
  • Основно почистване на бани и тоалетни – изчиства се натрупания котлен камък и мухъл, фуги и цялостна дезинфекция.
  • Почистване на врати, первази, контакти, осветителни тела и климатици, стени, тавани и тераси.
  • Измиване на прозорци и дограма, включително щорите
Професионално почистване

Какви са предимствата на основното професионално почистване?

Едно от най-големите предимства на основното почистване, което се предлага от фирми за професионално почистване, е екипът – той идва сутринта преди да отидете на работа, вие давате указания на какво специално искате да се наблегне, и отивате на работа. Когато се приберете, домът ви е почистен до неузнаваемост.

За да се подготвите за идването на екипа, е добре да подредите дома си и да приберете повечето от излишните дреболии, които или нарочно сте наредили или случайно сте оставили навсякъде из къщата. Това също е един голям плюс – ще имате стимул да подредите, ако дълго време отлагате подреждане на натрупани отдавна вещи. Добре е да свалите чаршафите, за да може да бъдат изпрани матраците, както и пердетата, за да бъдат измити прозорците и щорите.

Добре е да знаете, че за разлика от препаратите за домашна употреба фирмата за професионално почистване използва висококачествени професионални препарати – нетоксични, екологично чисти и биоразградими, които предпазват природата, а дългогодишният опит на екипа им помага да подхождат с внимание при почистването на мебелите и техниката в дома ви.

Разбира се, услугата професионално почистване важи и за вашия офис или търговски обект както в София, така и извън нея. С нашият дългогодишен опит можем да гарантираме перфектен резултат с видим ефект.

Ако основното сезонно почистване е препоръчително, за да осигури поддръжка на хигиената във вашия дом или офис, то основното почистване след ремонт е задължително. Обичайно ремонтните дейности причиняват изключително силно замърсяване от прах във всяко кътче на дома ви. Строителният прах се почиства много трудно и освен че оставя следи, се натрупва дълго време по всички останали мебели, килими, възглавници, матраци. Измиването на дограмата след ремонт също оставете в ръцете на професионалистите.